‫ مصطفی نصیری

دوستان

Master
محمدمهدی حبیبی
امیررضا شفاعت
narges.Mmsh
مسلم حبیبی
داوود ابراهیمی
رضا باقری
elahe.D
  • تعداد دوستان: 8

گروه‌ها

بلاگ

  • گیاهان آپارتمانی با برگ‌های گرد و آویزان آرامش بیشتری نسبت به گیاهانی که برگ‌های کشیده دارند به محیط منتقل می‌کنند. گل ها و گیاهان آپارتمانی به رنگ های قرمز،...
    16 بهمن 1396
  • سوسك برگخوار نارون  نام علمى:Galerucela luteola Mull همه ساله خسارت زيادى به فضاى سبز در اكثر نقاط كشور وارد مى كند. درختان آلوده، به علت خوردگى پارانشيم برگ...
    15 بهمن 1396
  • اگر علاقه‌مند به قهوه تخصصی یا همان اسپشالتی کافی باشید، حتما تا‌به‌حال اسم قهوه رواندا (Rwanda) به گوش‌تان خورده؛ قهوه‌ای مرغوب با ویژگی‌های طعمی منحصربه‌فرد که با...
    15 بهمن 1396

اینستاگرام

تازه‌ها

  • مصطفی نصیری
    مصطفی نصیری جزئیات نمایه خود را ویرایش کرد.
    17 بهمن 1396
  • OW Debug - Notice
    Message: Array to string conversion
    File: /var/www/html/garden/ow_plugins/newsfeed/components/feed_item.php
    Line: 330
  • مصطفی نصیری
    مصطفی نصیری
    OW Debug - Notice
    Message: Array to string conversion
    File: /var/www/html/garden/ow_smarty/template_c/5202fab6e3118338637eab3bf641d9500ebcb31a_0.file.feed_item.html.php
    Line: 90
    Array
    مصطفی نصیری
    Menu
    مصطفی نصیری
    خواص داروىى درخت نارون:
    دوران گلدهي:اسفند و فروردين
    زمان برداشت پوسته:اسفند و فروردين
    پوست اين گياه از نظر پزشكي داراي ارزش است. در ناراحتي هاي هاضمه و روده اي استفاده ميشود براي اين كار جوشاننده اي به نسبت 5 درصد تهيه شده و 2 تا 3 استكان در روز مصرف شود.براي مصارف خارجي جوشانده اي به ميزان 20 درصد تهيه كرده و براي شستن زخم هاي باز و عفوني به كار مي رود و از اين جوشانده براي تورم حفره ي دهاني و حنجره مي توان به عنوان غرغره استفاده كرد.
    17 بهمن 1396
    0 4
    4 کاربر پسندیدند
  • مصطفی نصیری
    مصطفی نصیری یک نوشته جدید در بلاگ ایجاد کرد
    فنگ شویی گیاهان آپارتمانی
    گیاهان آپارتمانی با برگ‌های گرد و آویزان آرامش بیشتری نسبت به گیاهانی که برگ‌های کشیده دارند به محیط منتقل می‌کنند. گل ها و گیاهان آپارتمانی به رنگ های قرمز، نارنجی، بنفش و صورتی که از رنگ‌های گرم محسوب می‌شوند تحرک و پویایی زیادی به محیط منتقل می‌کنند. همچنین برخی از کشورهای آسیایی بر این باورند که تماشای این گل ها تنها برای چند دقیقه در طول روز و شب موجب پیشگیری از ابتلا به اضافه وزن و چاقی مفرط می شود. گیاهان آپارتمانی  که رنگ آن‌ها میان طیف‌های خاکستری، آبی و حتی مشکی هستند حس شادابی و نشاط را منتقل کرده همچنین افراد را به مثبت اندیشی سوق می‌دهد مخصوصا اگر برگ‌ها گرد باشند. گیاهان آپارتمانی با برگ‌های گرد و آویزان آرامش بیشتری نسبت به گیاهانی که برگ‌های کشیده دارند به محیط منتقل می‌کنند. گل ها و گیاهان آپارتمانی به رنگ های قرمز، نارنجی، بنفش و صورتی که از رنگ‌های گرم محسوب می‌شوند تحرک و پویایی زیادی به محیط منتقل می‌کنند. همچنین برخی از کشورهای آسیایی بر این باورند که ... نمایش بیشتر
    16 بهمن 1396
  • مصطفی نصیری
    16 بهمن 1396
    0 4
    4 کاربر پسندیدند
  • مصطفی نصیری
    16 بهمن 1396
    0 5
    5 کاربر پسندیدند
  • مصطفی نصیری
    مصطفی نصیری یک نوشته جدید در بلاگ ایجاد کرد
    سوسك برگخوار نارون
    سوسك برگخوار نارون  نام علمى:Galerucela luteola Mull همه ساله خسارت زيادى به فضاى سبز در اكثر نقاط كشور وارد مى كند. درختان آلوده، به علت خوردگى پارانشيم برگ هاى آنها به وسيله لاروها، سبزى خود را از دست مى دهند و از دور منظره ناخوشايندى پيدا مى كنند و از اين نظر به زيبايى شهر لطمه زيادى وارد مى سازند. افزون بر اين در صورتى كه اين قبيل درختان آلوده با مشكلاتى از قبيل كم آبى، ضعف خاك و عدم تغذيه كافى همراه باشند؛ به آفت ديگرى به نام پوستخواران نارون مبتلا مى شوند. اين درختان بر اثر آلودگى هاى ثانوى در مدت كوتاهى خشك مى شوند و از بين مى روند. ‍اين حشره، زمستان را به صورت سوسك كامل در شكاف تنه درختان و شكافهاى زمين و لابلای خار و خاشاك اطراف درختان آلوده مى گذراند. در بهار با گرم شدن هوا و زمانى كه درجه متوسط حرارت روزانه به 17 درجه سانتيگراد مى رسد؛ اين حشره از پناهگاه زمستانى خود خارج مى شود و به تغذيه از برگ هاى جوان مى پردازد و پس از چند روز آماده جفتگيرى مى شود و به طور معمول در نيمه دوم ارديبهشت ماه هر سال شروع به تخم ريزى مى‌كند.  سموم مناسب جهت مبارزه با سوسك برگخوار نارون: فوزالون (Phosalon) ديازينون  (Diazinon) ديفلويتزوروت  (Diflubenzuron) ‏‎دلتامترين (Deltamethrin)  متاسيستوكس (Metasystox سوسك برگخوار نارون  نام علمى:Galerucela luteola Mull همه ساله خسارت زيادى به فضاى سبز در اكثر نقاط كشور وارد مى كند. درختان آلوده، به علت خوردگى پارانشيم برگ هاى آنها به وسيله لاروها، سبزى خود را از دست مى دهند و از دور منظره ناخوشايندى پيدا مى كنند و از اين نظر به زيبايى شهر لطمه زيادى وارد مى ساز ... نمایش بیشتر
    15 بهمن 1396
    0 1
  • مصطفی نصیری
    مصطفی نصیری یک نوشته جدید در بلاگ ایجاد کرد
    صنعت قهوه رواندا؛ از نسل کشی تا شیرینی کارامل
    اگر علاقه‌مند به قهوه تخصصی یا همان اسپشالتی کافی باشید، حتما تا‌به‌حال اسم قهوه رواندا (Rwanda) به گوش‌تان خورده؛ قهوه‌ای مرغوب با ویژگی‌های طعمی منحصربه‌فرد که با اقبال باریستاها هم مواجه شده است. مروری بر تاریخ کشور رواندا و صنعت قهوه در این کشور نکات جالبی را برای‌مان روشن می‌کند. قهوه تخصصی رواندا با عمر تقریبا پانزده ساله، امروزه جایگاه مهمی‌در صنعت قهوه تخصصی دنیا دارد. جوایز بین‌المللی می‌گیرد و از مشتری‌های ثابت‌اش می‌توان به استارباکس، گرین مونتین کافی (Green Mountain Coffee)، اینتلیجنتسیا (Intelligentsia) و کانتر کالچر کافی (Counter Culture Coffee) اشاره کرد. تاریخچه‌ قهوه‌ رواندا برای اولین بار مبلغان مذهبی در سال ۱۹۰۴ قهوه را به رواندا وارد کردند و تقریبا در سال ۱۹۳۰ تولید قهوه‌ای که بیشتر آن کیفیت مرغوبی نداشت در رواندا آغاز شد. تمام قهوه‌ رواندا در منطقه‌ی مرکزی این کشور، نزدیک به کیگالی (Kigali) و در غرب آن کشت می‌شود؛ در حالی‌که منطقه‌ی شرقی کشور یک پارک ملی حفاظت‌شده است و قهوه در آن کشت نمی‌شود. در گذشته تمام مراحل تولید و صادرات قهوه‌ رواندا به شدت تحت کنترل دولت بود و سهم ناچیز و ثابتی هم از صادرات قهوه‌ شسته‌نشده به کشاورزان می‌رسید. در سال ۱۹۹۴ نسل‌کشی گسترده‌ای در رواندا اتفاق افتاد و طی آن ۵۰۰ هزار تا ۱ میلیون‌ نفر کشته شدند. صنعت قهوه‌ رواندا بعد از این نسل‌کشی تاریخی خصوصی شد و در سال ۲۰۰۰ با کمک پروژه‌‌های کمکی و آموزشی مثل «پرل» (PEARL) نسل جدیدی از کشاورزان قهوه تربیت شدند که تحولی در روش‌های کاشت و فرآوری قهوه در رواندا ایجاد کردند. این پروژه‌های آموزشی معمولا با هدف کمک به توسعه‌ی کشورهای آسیب‌دیده با سرمایه‌گذاری کشورهای خارجی راه‌اندازی می‌شوند. نسل جدید کشاورزان آموزش‌دیده در رواندا ایستگاه‌های تخصصی فرآوری قهوه ساختند و آزمایشگاه‌هایی برای کافی کاپینگ؛ نیز شرایط مزرعه‌ها را به‌گونه‌ای طراحی کردند که کشاورزان کنترل و نظارت بیشتری بر فرآیند تولید قهوه داشته باشند و در نتیجه قهوه‌ با کیفیت‌تری تولید کنند. با همین تحولات، قهوه‌ی عادی و نامرغوب جای خودش را به قهوه‌ی باکیفیت و تخصصی داد و تحت استانداردهای تجارت منصفانه مزرعه‌های قهوه‌ی رواندا نظام و روش‌های کشت و فرآوری‌شان را تغییر دادند. در رواندا ۴۰۰هزار خانواده به کاشت قهوه مشغولند و امروز این کشور نهمین تولیدکننده‌ی بزرگ قهوه‌ی عربیکا در آفریقاست که حدود ۴۵۰،۰۰۰ کشتزار کوچک با میانگین مساحتی کمتر از یک هکتار (حدود ۱۶۵ درخت به ازای هر کشاورز قهوه) و در مجموع ۲۸،۰۰۰ هکتار زیر کشت قهوه دارد. گوناگونی درختان قهوه‌ی رواندا تقریبا ۹۵‌درصد از درختان قهوه‌ رواندا از زیرگونه‌ی بوربون (bourbon) عربیکا هستند. مقدار به‌نسبت کمتری هم زیرگونه‌های کاتوای (catuai) و کاتورا (caturra) در رواندا وجود دارد. مایاگوئز (mayaguez) یکی دیگر از زیرگونه‌های خاص روانداست که در اصل از زیرگونه‌های بوربون به‌حساب می‌آید. بیشتر این قهوه در روش فرآوری خیس یا شسته در ایستگاه‌های اشتراکی فرآوری می‌شود. قهوه‌ی رواندا در غرب این کشور و در ارتفاعی بین ۱۲۰۰ تا ۱۸۰۰ متر بالاتر از سطح دریا کشت می‌شود. درختان قهوه‌ی این کشور در ماه‌های سپتامبر و اکتبر شکوفه می‌دهند و فصل برداشت دانه‌های قهوه مارچ تا جولای است. ویژگی‌های طعمی‌قهوه رواندا یک فنجان قهوه‌ بی‌نقصِ رواندا بادیِ (Body) ابریشمی‌و خامه‌ای دارد. رگه‌هایی از طعم گُل موجود در قهوه‌ی یرگاشف (Yirgacheffe) اتیوپی و اسیدیته‌ی قهوه‌ کنیا هم در آن حس می‌شود. یرگاشف نام تجاری یکی از تحسین‌شده‌ترین قهوه‌های شسته‌شده‌ اتیوپی است که از ویژگی‌های آن اسیدیته‌ی میوه‌ای یا گُلی و طعم پیچیده و لایه‌لایه‌ی آن است. شاید رایحه قهوه رواندا یادآور لیمو یا شکوفه‌ پرتقال باشد همراه با رگه‌های گُلی که کامل‌کننده‌ی کیفیت مرکبات شیرین است. رگه‌های کارامل در بعدمزه (after taste) این قهوه قابل تشخیص است. طعم شیرین قهوه‌ مرغوب رواندا به شیرینی کاراملی نیشکر شبیه است با رگه‌های ادویه‌هایی از جمله میخک و دارچین و آل‌سپایس (allspice). آل‌سپایس فلفل شیرین فرنگی است که دانه‌های شبیه به فلفل سیاه دارد و طعم آن را می‌توان ترکیبی از دارچین، جوز و میخک توصیف کرد. قهوه‌ی رواندا ویژگی‌هایی دارد که تا حدودی شبیه به دیگر قهوه‌های شرق آفریقا مثل زیمبابوه و کنیا است. مشکلات صنعت قهوه رواندا پیش از نسل‌کشی قهوه‌ رواندا تحت نظارت شدید دولت از راه اوگاندا به کنیا و بیشتر آن از آن‌جا به بازارهای اروپا فرستاده می‌شده. با تغییرات سیاسی و کاهش نظارت دولت بر مسیر صادرات قهوه، همچنان گاهی اوقات این سفر دور و دراز باعث افت کیفیت قهوه و آسیب‌پذیری بیشتر محصول در برابر شرایط سیاسیِ حاضر می‌شود. دراثر مشکل رساندن محصول قهوه‌ رواندا به بازار، بسیاری از کشاورزان از تولید گسترده‌ی قهوه‌ باکیفیت مایوس شده‌اند. اما با وجود این، قابلیت رو به رشد کشاورزان در فرآوری قهوه‌ تولیدی‌شان و رساندن آن به بازار نشان از آینده‌ای روشن برای کشاورزی قهوه در رواندا دارد. اگر علاقه‌مند به قهوه تخصصی یا همان اسپشالتی کافی باشید، حتما تا‌به‌حال اسم قهوه رواندا (Rwanda) به گوش‌تان خورده؛ قهوه‌ای مرغوب با ویژگی‌های طعمی منحصربه‌فرد که با اقبال باریستاها هم مواجه شده است. مروری بر تاریخ کشور رواندا و صنعت قهوه در این کشور نکات جالبی را برای‌مان روشن می‌کند. قهوه تخصصی روا ... نمایش بیشتر
    15 بهمن 1396
  • مصطفی نصیری
    مصطفی نصیری یک نوشته جدید در بلاگ ایجاد کرد
    اثر فاكتورهای محیطی در جذب عناصرغذایی توسط درختان
    جذب عناصرغذایی توسط درختان میوه تابع شرایط محیطی می‌باشد. از عوامل محیطی مؤثر بر جذب می‌توان میزان رطوبت، دما، طول روز، خصوصیات خاك و غیره را نام برد. رطوبت:از آنجایی كه حركت و انتقال مواد در خاك ارتباط مستقیمی‌ با میزان رطوبت دارد، این عامل می‌تواند در فراهمی‌ عناصر قابل جذب مؤثر باشد. گاهی كمبود آب باعث كاهش جذب عناصر بوسیله درختان می‌شود. حلالیت عناصر غذایی در آب، درجات مختلفی دارد و بسته به میزان رطوبت و میزان عناصر در دسترس گیاهان متفاوت می‌باشد. گاهی نیز آب زیادی باعث شسته شدن و خارج شدن عناصر غذایی از دسترس گیاه می‌شود. دما:افزایش دما در اكثر موارد باعث افزایش فعالیت متابولیكی، تبخیر و تعرق و جذب عناصر غذایی می‌شود. در این حالت فعالیت ریشه‌ها ارتباط مستقیمی‌ با دمای خاك دارد، به همین دلیل در زمستان كه دمای خاك كاهش می‌یابد، فعالیت ریشه‌ها نیز به شدت كاهش می‌یابد ولی بطور كلی قطع نمی‌شود، یعنی گاهی در زمستان بعضی از درختان میوه مانند سیب فعالیت ناچیزی در منطقه ریشه دارند و مواد غذایی را جذب می‌نمایند. همچنین دمای زیاد محیط در هنگام محلول پاشی مواد غذایی بر روی درختان میوه نیز باعث تبخیر بخش مایع مواد غذایی شده و جذب عناصر غذایی را با مشكل مواجه می‌سازد. نور:جذب مواد غذایی در طول روز بسیار بیشتر از زمان تاریكی است. وجود نور باعث بروز فعالیت كلروفیل سازی در درختان می‌گردد و متعاقب آن جذب عناصر غذایی نیز افزایش می‌یابد. همچنین نور به عنوان یك محرك رشد باعث افزایش فعالیت‌های فیزیكوشیمیایی در درختان شده و جذب و انتقال موادغذایی در آنها را افزایش می‌دهد. خاك:شاید بتوان گفت كه مهمترین عامل در جذب عناصر غذایی توسط درختان میوه، شرایط وخصوصیات خاك می‌باشد. عواملی از قبیل بافت خاك، غلظت عناصر موجود در خاك، رطوبت خاك، pHمحیط خاك، میزان مواد آلی خاك، نوع  و میزان رس موجود در خاك و حتی عوامل فیزیكی موجود نظیر شیب زمین، ارتفاع محل و … در تغذیه درختان میوه مؤثر می‌باشند. اصولاً وضعیت تغذیه‌ای در خاك‌های بسیار سنگین (رسی) و بسیار سبك (شنی) مناسب نمی‌باشد و درختان با مشكل مواجه می‌شوند. بهترین نوع بافت خاك حالت «لومی» می‌باشد. حضور ماده آلی می‌تواند بافت خاك را مطلوب كرده و شرایط مناسب تغذیه‌ای را برای درختان میوه فراهم آورد. از آنجایی كه اكثر خاك­های كشور آهكی بوده، (بجز نوار شمالی كشور درحاشیة دریای خزر) دارای pHبالا می‌باشند. جذب مطلوب عناصر غذایی در خاك در pHخنثی (7= pH) و یا كمی‌اسیدی صورت می‌پذیرد. بنابراین اصلاح خاك­ها در طول زمان و در هنگام احداث باغ­ها باید مد نظر قرار گیرد. استفاده از كودهای آلی و كودهای شیمیایی با بنیان­‌های مناسب می‌‌تواند دراین راه ما را كمك كند. جذب عناصرغذایی توسط درختان میوه تابع شرایط محیطی می‌باشد. از عوامل محیطی مؤثر بر جذب می‌توان میزان رطوبت، دما، طول روز، خصوصیات خاك و غیره را نام برد. رطوبت:از آنجایی كه حركت و انتقال مواد در خاك ارتباط مستقیمی‌ با میزان رطوبت دارد، این عامل می‌تواند در فراهمی‌ عناصر قابل جذب مؤثر باشد. گاهی كمبود آ ... نمایش بیشتر
    14 بهمن 1396
  • مصطفی نصیری
    مصطفی نصیری یک نوشته جدید در بلاگ ایجاد کرد
    درخت ژینکو
    نام فارسى اصيل: كهن دار، پرسياوش مويى، چهل تاج نام انگلیسی: Ginkgo or maidenhir نام علمی: Ginkgo biloba  ژینکو یکی از قدیمی ترین گیاهان  روی زمین است که به دلیل قدمت 200 میلیون ساله اش به فسیل زنده مشهور می باشد و از این لحاظ دارای اهمیت خاصی در علم گیاهشناسی است.              این درخت وقتی که جوان است دارای شکل هرمی با شاخه‌های بلند قائم و قلمی است و هنگامی که مسن‌تر شد، تاج آن پراکنده و نامنظم می‌شود. این درخت می‌تواند تا ۳۰ متر طول و ساقه  با قطر بالا داشته باشد.  ژينكو خزان کننده‌ است و حداقل دمای مورد تحمل آن ٢٨- درجه سانتيگراد است. مقاومت نسبتا بالایی به عوامل جهش زا نظیر تشعشعات دارد. پس از بمباران اتمی هیروشیما در سال۱۹۴۵ که تقریبا همه گیاهان و جانوران در منطقه از بین رفتند، ژینکو ها از معدود موجودات زنده ای بودند که در این شرایط زنده ماندند! ژينكو بيلوبا تنها گیاه باقیمانده از خانواده ی ژینکو می باشد. کاربرد ژينكو در فضای سبز امروزه در بسیاری  از شهرها، از کاشت درخت ژینکو استقبال فراوان می شود و علت آن به خاصیت منحصر به فرد این گياه بر می گردد که توانایی مقاومت بسیار بالای آن به آلودگی هواست.                   برگ های آن نسبت به آلودگی های هوا که برای بسیاری از گونه ها نابود کننده است مقاومت می کند، چرا که این درخت میلیون ها سال است در میان فعالیت آتشفشان ها رشد کرده است. در فیلادلفیا، واشنگتن و نیویورک در محل های بسیار آلوده ى دارای دود و مه از این درخت استفاده می شود.            علت دیگری که موجب گردیده این درخت در فضای سبز شهری بسیار مورد استفاده قرار بگیرد این است که مقاومت و پایداری خوبی نسبت به بیماریها و حشرات دارد و همچنین قابلیت رشد بالایی در خاک های غیر حاصلخیز دارد.                از طرفی در فصل پاییز تغییر رنگ برگ های درخت  به طرز جالبی زیباست و مناظر رویایی ایجاد می کند. به دلیل بو نامطبوع میوه در فضای سبز شهری از درختان نر كه فاقد میوه مى باشند استفاده می شود. خواص دارويى ژينكو بيلوبا زمانی بر این باور بودند که درخت پرسیاوش مویی دارای قدرتهای جادویی است و امروزه این مطلب پذیرفته شده است که جینکو دارای نقش و اثر دارویی بر حقی است. ژينكو گیاه دارویی ارزشمندی است که برای اهداف دارویی متنوعی مورد استفاده قرار می‌گیرد. بذرهای آن هزاران سال است که در طب سنتی چین استفاده می‌شود. همچنين فراورده‌های آن‌ که امروزه در دسترس می‌باشند از برگ آن بدست می‌آید. عصاره برگ ژینکو یکی از مهمترین گیاهان دارویی رایج در دنیا می‌باشد. بذرهای ژينكو در طب سنتی چین، به‌عنوان داروی قابض برای ریه استفاده می‌شود تا آسم و سرفه را درمان کند. همچنین آنرا تصفیه کننده خون، کمک کننده هاضمه، ضد کرم، تب بر و آنتی‌بیوتیک می‌دانند.  اولین کاربرد برگها در چین، در سال ۱۴۳۶ برای درمان بیماریهای پوست و زخمهای سر گزارش شد. عصاره برگ ژینکو، فعالیت بیولوژیکی وسیعی دارد. عصاره خالص برگ گیاه از نظر داروشناسی، دارای عمل بازکنندگی عروق شریانی و فعال کننده گردش خون در شرائین است که خود موجب رساندن خون بیشتر به بافتها می‌شود.               عصاره برگ ژينكو جریان خون را به مغز افزایش می‌دهد و در نتیجه حافظه و توانایی فکری بهبود می‌یابد. عصاره‌های استاندارد شده برای انواع بیماریها و نارسایی‌های ذهنی و فیزیکی مرتبط با سن استفاده می‌شود و در درمان آلزایمر، اسکیزوفرنی، پارکینسون، نقص حافظه مرتبط با سن (AAMI)، ناتوانی مغزی، افسردگی و اضطراب بکار می‌رود.             عصاره برگ ژينكو همچنین در درمان طنین مزمن گوش یا زنگ گوش، لنگی متناوب، سرگیجه مزمن، نارسایی‌های جنسی، درد معده، بیماری‌های پوستی، ایجاد لخته در رگ و سایر اختلالات قلبی، عروقی و اعصاب مرکزی مؤثر است. نام فارسى اصيل: كهن دار، پرسياوش مويى، چهل تاج نام انگلیسی: Ginkgo or maidenhir نام علمی: Ginkgo biloba  ژینکو یکی از قدیمی ترین گیاهان  روی زمین است که به دلیل قدمت 200 میلیون ساله اش به فسیل زنده مشهور می باشد و از این لحاظ دارای اهمیت خاصی در علم گیاهشناسی است.              این درخت وقتی که جوان ... نمایش بیشتر
    11 بهمن 1396
  • مصطفی نصیری
    مصطفی نصیری یک نوشته جدید در بلاگ ایجاد کرد
    زردچوبه
    زردچوبه در نواحی گرم آسیا و آفریقا کشت می گردد. بیشترین صادرات این محصول از کشورهای هند، اندونزی و چین صورت می گیرد.                  قسمت مورد استفاده، ریزوم ها است که کشت کاران پس از کندن و بیرون آوردن آن از زمین، ریشه های فرعی را جدا کرده و پس از شست و شو، در آفتاب، خشک می کنند؛ سپس به مصرف می‌رسانند.زردچوبه در ایران نمی روید و جزء اقلام وارداتی است.            زردچوبه در طب آسیایی، از گذشته‌های دور کاربرد داشته است. در طب چینی، برای درمان مشکلات متفاوتی نظیر بواسیر و نفخ، به کار می‌رفته، هم چنین به شکل ضماد و پماد به عنوان مسکن و برای درمان عفونت‌های قارچی نظیر کچلی، به طور موضعی کاربرد داشته است.  از زردچوبه برای کنترل زردی و هپاتیت، و از روغن آن نیز گاهی در عطرسازی استفاده می‌شود. مهم ترین اثرات گزارش شده زردچوبه: ضد آمیب ضد درد ضد اسید معده ضد آرتریت ضد باکتری پادزهر آرسنیک ضد ورم ضد حساسیت ضد سرطان ضد ویروس ایدز ضد اکسیدان ضد تب ضد عفونی کننده ضد اسپاسم ضد تومور ضد زخم معده ضد نفخ قابض خلط آور محافظ معده بندآورنده ی خون محافظ کبد  کاهش دهنده ی چربی خون مقوی معده قارچ کش محرک سیستم ایمنی زردچوبه در نواحی گرم آسیا و آفریقا کشت می گردد. بیشترین صادرات این محصول از کشورهای هند، اندونزی و چین صورت می گیرد.                  قسمت مورد استفاده، ریزوم ها است که کشت کاران پس از کندن و بیرون آوردن آن از زمین، ریشه های فرعی را جدا کرده و پس از شست و شو، در آفتاب، خشک می کنند؛ سپس به مصرف می‌رس ... نمایش بیشتر
    8 بهمن 1396
    0 1
    رضا باقری پسندید
'':
محو شدن
اسلاید
امتیاز: